Barion Pixel

Endrődi Ökofarm

Bio Magyar kajszi lekvár eritrittel

1600 Ft

Kajszibarack jótékony hatásai:

  • Tápláló, alacsony kalóriatartalom
  • A kajszibarack nagyon jó antioxidáns forrása, magas a béta-karotint és az A, C és E vitamint szintje.
  • A kajszibarack több olyan vegyülettel büszkélkedhet, amelyek nélkülözhetetlenek a szem egészségéhez, többek közt ilyen például az A- és E-vitamin.
  • A gyümölcsben megtalálható C és E-vitamin támogatja a bőrt a regenerálódásban. Különösen a C-vitamin, ami a szabad gyökök semlegesítésével véd az UV-sugárzástól.
  • A kajszibarack különösen magas oldható rosttartalommal rendelkezik , ami fontos az egészséges vércukor- és koleszterin szint fenntartásában.
  • A sárgabarack magas víztartalmú, ami segít szabályozni a vérnyomást, a testhőmérsékletet, az ízületek egészségét és a pulzusszámot is.

Bio Magyar kajszi lekvár eritrittel

Leírás

Hozzáadott BIO répacukrot és BIO szentjánoskenyérmag-lisztet tartalmaz.

Tárolási hőmérséklet 15-20 C. Felbontás után hűtőben 5 fokon tárolandó.

Eltartható 1 évig.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bio Magyar kajszi lekvár eritrittel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük