Termékek

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

  • 2290 Ft
    Fogyasztása hozzájárulhat - a vércukorszint és vérnyomás szabályozásához, - az immunrendszer erősítéséhez, - a látás erősítéséhez, - emésztési panaszok és húgyúti panaszok enyhítéséhez.
    • 1600 Ft
      Kékszilva jótékony hatásai: nem tartalmaz telített zsírokat, ám vitaminokban, ásványokban és más összetevőkben gazdag, amik hozzájárulnak az ideális egészség fenntartásához. Székrekedés természetes ellenszere, a benne található rost, a szorbit és a szatén elősegítik az anyagcserét az emésztőrendszerben. A szilva kiváló C-vitaminforrás, amely hatékony antioxidáns. A C-vitamin segíti a szervezetet a rák, a gyulladások és a szabadgyökök elleni harcban. Értékes forrása az A-vitaminnak és a béta-karotinnak. Az A-vitaminnak jótékony hatása van a látásra, a bőrre és a nyálkahártyák egészséges megőrzésére. A szilva továbbá gazdag magnézium, kálium, fluorid és K vitamin forrás.
      • 1600 Ft
        Kajszibarack jótékony hatásai: Tápláló, alacsony kalóriatartalom A kajszibarack nagyon jó antioxidáns forrása, magas a béta-karotint és az A, C és E vitamint szintje. A kajszibarack több olyan vegyülettel büszkélkedhet, amelyek nélkülözhetetlenek a szem egészségéhez, többek közt ilyen például az A- és E-vitamin. A gyümölcsben megtalálható C és E-vitamin támogatja a bőrt a regenerálódásban. Különösen a C-vitamin, ami a szabad gyökök semlegesítésével véd az UV-sugárzástól. A kajszibarack különösen magas oldható rosttartalommal rendelkezik , ami fontos az egészséges vércukor- és koleszterin szint fenntartásában. A sárgabarack magas víztartalmú, ami segít szabályozni a vérnyomást, a testhőmérsékletet, az ízületek egészségét és a pulzusszámot is.